11/01/2016

Cummins

Cummins je renomirani svjetski proizvođač teških diesel motora. Cummins motori predstavljaju vrhunac tehnologije kako u pogledu zakonske regulative na području kontrole ispušnih plinova i krutih čestica, tako i na području inovativnih rješenja u konstrukciji motora, te korištenja različitih materijala sa ciljem produljenja životnog vijeka motora i minimaliziranja zahvata na njegovom održavanju.
Od osnutka, 1919. godine, Cummins radi na poboljšanju kvalitete i proširenju asortimana motora. Danas se Cumminsovi diesel motori koriste se u autoindustriji, brodovima, građevinskim, poljoprivrednim i šumarskim strojevima, dizelskim električnim agregatima, vlakovima itd.

 

Više o Cummins proizvodima: http://www.cummins.com/


Naše servisne aktivnosti prate Vaš motor tijekom njegovog čitavog životnog vijeka. Na usluzi Vam stoji mali tim specijalista obučenih i opremljenih da u svakom trenutku održavaju Vaš motor u punoj pogonskoj spremi. Tijekom zajamčenog garantnog roka dužni smo otkloniti bilo koju nepravilnost koja se pojavi prilikom rada motora, a isto tako provodimo i kampanje proizvođača na uklanjanju nepravilnosti prouzročene neodgovarajućom konstrukcijom ili pak izborom materijala.

– Pružamo usluge redovitih servisa predviđenih od strane proizvođača propisanim planom održavanja.

– Obnavljamo vitalne sklopove motora, te vršimo njihovu izgradnju i ugradnju na licu mjesta.

– Servisiramo turbopunjače HOLSET.

– Servisiramo i kalibriramo komponente sustava za ubrizgavanje goriva PT Cummins, te vršimo njihovu ugradnju na motor.

– U svom prostoru vršimo srednje i generalne popravke motora uz obavezno testiranje motora, a po dogovoru i ispitivanje motora na kočnici.

– Ugrađujemo uređaje za pokretanje motora u zimskim uvjetima, kao što su grijači rashladne tekućine, grijači ulja, grijani filteri goriva, te uređaji za ubrizgavanje sprejeva za paljenje motora.


Na našem skladištu držimo većinu potrošnih dijelova kao što su ležajevi, klipni prstenovi, ventili, sjedišta ventila, garniture brtvila, dijelovi injektora, pumpi goriva, vode, ulja i sl. Cummins nudi i dijelove koji su tvornički reparirani i garantiraju visoku kvalitetu.