11/01/2016

Detroit Diesel

detroit_diesel

DDServis sinonim je za ime Detroit Diesel, renomiranog svjetskog proizvođača teških diesel motora, poznatog u svijetu po dvotaktnim diesel motorima visokih performansi. DDServis osim prodaje Detroit Diesel motora u svojoj ponudi ima originalne Detroit Diesel dijelove, kako nove tako i tvornički obnovljene (blokove, klipove, košuljce cilndra, eletropokretače, alternatore). Posebnost ponude sastoji se u tome što je cijena takvih tvornički obnovljenih motora i dijelova znatno povoljnija od cijene novih komponenata, a uvijeti garancije su jednaki kao i za nove. Detroit Diesel motore DDServis isporučuje za sve korisnike građevinskih strojeva, brodskih i industrijskih motora, te motore za diesel električne agregate.

Više informacija o Detroit Diesel motorima možete naći na web stranici: www.demanddetroit.com


Servisne usluge

Naše servisne aktivnosti prate Vaš motor tijekom njegovog čitavog životnog vijeka. Na usluzi Vam stoji mali tim specijalista obučenih i opremljenih da u svakom trenutku održavaju Vaš motor u punoj pogonskoj spremi. Tijekom zajamčenog garantnog roka dužni smo otkloniti bilo koju nepravilnost koja se pojavi prilikom rada motora, a isto tako provodimo i kampanje proizvođača na uklanjanju nepravilnosti prouzročene neodgovarajućom konstrukcijom ili pak izborom materijala.

Pružamo usluge redovitih servisa predviđenih od strane proizvođača propisanim planom održavanja.

Obnavljamo vitalne sklopove motora, te vršimo njihovu izgradnju i ugradnju na licu mjesta.

Servisiramo turbopunjače GARETT, HOLSET I SCHWITZER.

Servisiramo i kalibriramo komponente sustava za ubrizgavanje goriva, te vršimo njihovu ugradnju na motor.

U svom prostoru vršimo srednje i generalne popravke motora uz obavezno tesiranje motora, a po dogovoru i ispitivanje motora na kočnici.


Po narudžbi isporučujemo nove diesel motore, koji mogu biti prema namjeni:

  • Motori za građevinske strojeve
  • Brodski motori
  • Industrijski motori
  • Motori za diesel električne agregate

Na našem skladištu držimo većinu potrošnih dijelova kao što su ležajevi, klipni prstenovi, ventili, sjedišta ventila, garniture brtvila, dijelovi injektora, pumpi goriva, vode, ulja i sl.